Liljas Bokhörna

Det Digitala Hemmet för 

Warrior Publishing By Carol Lilja 

och 

Vikingens kiosk & Liljas bokhörna

Den fysiska butiken för böcker & Gott

-Den godaste vikingen i Älgarås!

Me myymme maaliman ympäri, PAITSI Venäjän federaattioon, Belarus, Kiina ja Iraani. Ja emme tule myymään siinne kirjaintakaan, ikuisiksi ajoiksi.

Suomalainen sivu

Koti Warrior Publishings itse-julistetulle kirjoille. Kirjoja eri aihella. Jännäreitä, sotilasaiheisia, lasten kirjoja ja elämäntarinoita, muun muassa. Tulee aina uutuuksia, siis pidä sivua silmällä!

kirjailija Carol Lilja

   Väärällä puolen viittäkymmpiä. Syntynyt Kainuussa, mutta muuttanut jo nuorena ruotsiin. 

   Kynä on käynyt kuumana pitemmästä aikaa (jo ennen tietokoneitten aikaa), ja nyt tulos on paperilla.

  Ja aloitti Boneyardsarjan jo 2009, ja julisti sen ensimmäistä kertaa 2016, ruotsiksi, ensimmäisellä kirjalla, ja nyt se on kasvanut pitkäksi sarjaksi.

   On tullut muitakin kirjoja ajan mukaan, jotka ovat käännön alaisena kuin riittää aikaa. 

Kieltäydyn ikuisesti ottaa osaa Göteborgin kirjamessuilla, sen takia että siellä on ollut natsin näyttelemässä. te ette siis ikinä tule näkemään meitä siellä. Kieltäydyn astua jalallakaan niihin tiloihin.

Kirjat on myös sähkökirjoina

Ne on lainattavissa useammissa kirjastoissa, ja ja useammat nettikaupat tarjoaa ne myös ostettavaksi, kysy lähemmästä kirjastosta jos niillä on nämä kirjat. 

1: Löydätkö kiinnostavaa kirjaa?

Klikkaa kyseessä olevaa kirjaa, ja avaa sen Amazonin sivu (Google voi kääntää sen suomeksi jos on tarve siitä). Jos et voi Klikata kirjaa, se on käännön alaisena tai ainoastaan sähkökirjana, odottamassa tulla painoon. 

2: Pane tilaus, ja toimi amazonin ohjeitten mukaan

Me emme pidä varastoa, ja kuin tilaat, kirja painetaaan sinulle erikoisesti. Paitsi ne harvat kirjat, mitkä voi olla ottettu kotia.

Pieni vihi: Amazonilla on ollut oikku että linkit voivat muuttua. Jos klikkaat, ja tulet väärään paikkaan, etsi haluamasi kirja sinun lähimmästä Amazon-kotisivulta, tai Amazonin pääsivulta. Yhdysvalloissa.  kyseessä olevat kirjat, on saatavissa myös MOBI-sähkökirjoina, muutaman euron hintaan, ja painetut kirjat on usein valittavissa kovilla kansilla tai Paperbackina (pehmeät kannet). 

3: kirja tulee sinun postilaatikkoon

Onneksi olkoon hyvää ostoon 

UUTUUS:


Julistusyhtiö ja kirjakauppa tulee hankkimaan nettikaupan, aika lähiajassa, omille ja yhteistyöpuolisten kirjoille, ja myös muuttamaan fyysisen kaupan sijainitia, ja tehdä siitä enemmän liikkuvan. Itse kioskin tulevaisuus on hiukan epävarma, missä katsomme toisia vaihtoehtoja sen jatkuvaan toimintaan. nykyinen vaunu muunnellaan täydellisesti paperi ja kirjakaupaksi, että sillä voi mennä esimerkisi isommille markknoille.